• Gegarandeerd de laagste setprijs
  • Gratis verzending vanaf €375,00
  • Technisch advies (ook na aankoop)
  • Snelle levering
  • Gratis legplan

Bereken jouw all-in-one pakketprijs

m2

Vloerverwarming berekenen?

Wilt u zelf vloerverwarming aanleggen, maar weet u niet precies wat u nodig heeft en wat dat gaat kosten? Met de rekentool van Vloerverwarmingzelfleggen.nl kunt u eenvoudig de totaalprijs van uw vloerverwarming berekenen.

In slechts 2 klikken krijgt u een handig overzicht met verschillende verwarmingssystemen waaruit u kunt kiezen. En de bijbehorende producten? Die zetten we er gewoon bij. Zo ziet u precies hoeveel uw complete verwarmingspakket gaat kosten.

Bekijk vandaag nog onze verschillende vloerverwarmingssystemen en bereken uw totaalprijs. U krijgt er meteen een gratis legplantekening bij!

Vloerverwarming prijs per m2 berekenen?

Door zelf de vloerverwarming in uw woning aan te leggen, kunt u veel besparen op installatiekosten. Natuurlijk wilt u graag weten hoeveel u in totaal kwijt bent voor een doe-het-zelf vloerverwarmingssysteem. En daarbij wilt u geen verrassingen achteraf. Daarom heeft Vloerverwarmingzelfleggen.nl een handige rekentool samengesteld waarmee u de prijs voor vloerverwarming per m2 kunt berekenen.

Hierbij gaan we uit van onze drie systemen: het draadstaalsysteem, het tackerplaatsysteem en het noppenplaatsysteem. Door het aantal vierkante meter in de rekentool in te voeren, ziet u meteen de prijs, de moeilijkheidsgraad van het te leggen systeem en welke producten u nodig heeft.

Wilt u meer dan 175 vierkante meter vloerverwarming berekenen? Dan maken we graag een offerte voor u. Voer uw gewenste aantal m² in de tool en u wordt automatisch doorgestuurd naar ons offerte formulier.

Gratis legplan bij een vloerverwarmingspakket

Met een beetje handigheid én met onze hulp legt u binnen no-time zelf vloerverwarming in uw woonkamer, badkamer of thuiskantoor. Na uw aankoop laten wij u niet zitten. Naast handige montagevideo’s en onze kennisbank, kunt u ook terugvallen op een persoonlijke vloerverwarming legplan. Hiermee weet u precies welke stappen u moet zetten om uw vloerverwarming op de juiste manier te installeren. Bestelt u een compleet vloerverwarmingspakket, dan krijgt u het legplan er gratis bij.

Vloerverwarming via Vloerverwarmingzelfleggen.nl

Welk vloerverwarmingssysteem u ook kiest, de systemen van Vloerverwarmingzelfleggen.nl zijn van de hoogste kwaliteit. Daarnaast profiteert u bij ons van een aantal aantrekkelijke voordelen:

  • Snel en eenvoudig de kosten van uw vloerverwarming berekenen
  • Advies voor en na aankoop
  • Snelle levering aan huis in heel Nederland
  • Gratis legplan bij aankoop van een compleet pakket
  • Gratis montagevideo’s, installatiehandleidingen en kennisbankartikelen

Neem contact op

Bent u enthousiast geworden en wilt u de prijs van uw vloerverwarming berekenen? Gebruik dan nu onze handige rekentool en bestel een pakket naar keuze. Wilt u eerst meer weten over het zelf aanleggen van vloerverwarming? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord.