• Gegarandeerd de laagste setprijs
  • Gratis verzending vanaf €375,00
  • Technisch advies (ook na aankoop)
  • Snelle levering
  • Gratis legplan

Vloerverwarming set kopen?

Het optimale systeem voor jouw ruimte

  • 22mm
  • Geen standaard isolatie Geen isolatie
m2
De laagste opbouwhoogte en daarmee erg geschikt voor verbouwingen en nieuwbouwprojecten Het draadmat systeem heeft de laagste opbouwhoogte en is erg geschikt voor verbouwingen en nieuwbouwprojecten. De draadmatten zijn gemakkelijk…
Meer informatie
  • 38mm
  • 20mm
m2
Voor grote oppervlakken en ruimten met een ongewone vorm Het Tackersysteem is de oplossing voor grote oppervlakken en ruimten met een ongewone vorm, zoals rondingen en diagonalen. De in EPS-hardschuim…
Meer informatie
  • vanaf 20mm
  • 0mm - 30mm
m2
Snelle en eenvoudige montage Dankzij de voorgevormde noppenplaten staat het Noppenplaatsysteem voor een snelle en eenvoudige montage. Daarnaast zijn de noppen opgevuld met een duurzaam isolatiemateriaal, zodat de noppenplaten altijd…
Meer informatie

Wil je als particulier zelf je vloerverwarming leggen? Op onze website vind je video’s met een heldere uitleg en een uitgebreide kennisbank. Met deze informatie kan je als een echte doe-het-zelver je vloerverwarming leggen. Daarnaast bieden wij de laagste prijsgarantie én technisch advies (ook na je aankoop).

Het werkt als volgt: kies hierboven welk vloerverwarmingssysteem je wilt gebruiken, vul het aantal vierkante meters in en wij berekenen wat je nodig hebt aan materiaal. Buizen, montagemateriaal en overig gereedschap: aan alles word gedacht. Je krijgt er ook nog een gratis legplan bij!

Bij Vloerverwarmingzelfleggen.nl heb je snel inzicht in wat jouw vloerverwarmingsset kost. Daarnaast zijn al je benodigdheden direct uit voorraad leverbaar.

Waar wacht je nog op?

Vloerverwarmingssystemen

Wij hebben drie verschillende vloerverwarmingssystemen in ons assortiment:

Heb je vragen over de verschillende systemen, of behoefte aan een persoonlijk advies?

Neem gerust contact op met ons team.   

 

Gratis legplan bij jouw set vloerverwarming

Bij afname van een complete set vloerverwarming bieden wij een gratis legplan aan. Stuur hiervoor, na aankoop van je pakket, een plattegrond door. Wij maken vervolgens een legplan waarin duidelijk wordt hoe de vloerverwarmingsbuizen moeten lopen en wat de lengte van de slang per groep moet zijn.

Let op: in het legplan staat niet de hart-op-hart-afstand weergegeven. Deze bepaal je gemakkelijk zelf, afhankelijk van of je de vloerverwarming als hoofd-of bijverwarming wilt gebruiken.

Vloerverwarming als hoofd-of bijverwarming?

We spreken van hoofdverwarming als de vloerverwarming voldoende capaciteit heeft om je volledige woning te verwarmen. De huidige isolatie van je woning moet dit wel toelaten. Bij hoofdverwarming is ons advies om de slangen op een hart-op-hart-afstand van 10cm te leggen.

Gebruik je de vloerverwarming als bijverwarming? Leg dan de slangen op een hart-op-hart-afstand van 15 cm. Zo wordt er minder warmtevermogen in de vloer gebracht.

Zelf vloerverwarming leggen? Bestel direct!

Het zelf leggen van je vloerverwarming geeft ontzettend veel voldoening. Daarnaast bespaar je natuurlijk flink op de kosten.

Ben je overtuigd? Bestel vandaag nog jouw complete vloerverwarmingsset. Bereken eenvoudig via onze tool wat je nodig hebt en wat de kosten zijn. Dankzij de snelle levering en een gratis legplan zit je er in de toekomst warmpjes bij. En dan heb je het ook nog eens zelf gelegd!

Wil je meer weten over het legproces? Bekijk alvast onze montagevideo’s of kennisbank. Ook kun je online voor ieder systeem een installatiehandleiding in PDF downloaden.

Je ziet: wij maken het zelf leggen van vloerverwarming gemakkelijk voor iedereen.